Gevel- en voorterreinenfonds

Tot 27 mei 2016 was het Gevel- en voorterreinenfonds opnieuw opengesteld voor alle ondernemers op CapelleXL (vakken A t/m E/F). 
De gemeente heeft de nodige aanvragen voor deze laatste ronde ontvangen en is nu bezig met de beoordeling ervan. Daar de vraag het aanbod overstijgt zullen de aanvragen met het prioriteringskader ernaast worden beoordeeld. Dit Gevel- en Voorterreinenfonds is onderdeel van de Revitalisering van het CapelleXL-gebied. Ook in 2013, 2014 en 2015 konden ondernemers en vastgoedeigenaren op CapelleXL subsidie aanvragen voor het opknappen van gevels en/of voorterreinen. Alle ondernemers en vastgoedeigenaren zijn hierover door de gemeente Capelle aan den IJssel geïnformeerd. Inmiddels zijn alle aanvragen door de gemeente beoordeeld en zijn de nodige subsidies verstrekt.

Inlichtingen bij de gemeente Capelle aan den IJssel:
René Kandel, projectleider via  r.m.kandel@capelleaandenijssel.nl.

Door middel van dit fonds komt de gemeente eigenaar of huurder van een bedrijfspand tegemoet in de kosten voor het opknappen van uw gevel en/of voorterrein. Doel is samen te zorgen voor verbetering van de algehele uitstraling van het bedrijventerrein.