De bal ligt bij u… scoort u of niet?

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 12 december 2011 ingestemd met de verordening Bedrijven Investerings Zone Hoofdweg CapelleXL. Nu bent u als ondernemer aan zet. U ontvangt naast deze BIZNIZ informatie en het stemformulier waarop u kunt aangeven of u voor of tegen de BIZ bent. Als wethouder Economische Zaken hoop ik van harte dat u voor zult stemmen. Met een BIZ heeft u als ondernemer het voor het zeggen in uw gebied en kunt u bij gemeentelijke plannen uw stem als ondernemers luid en duidelijk laten horen.Revitalisering Hoofdweggebied

Al geruime tijd praten we erover, de revitalisering van uw werkgebied. Van de stadsregio hebben we als gemeente een mooie subsidie toegekend gekregen en de provincie zal binnenkort over onze aanvraag voor subsidie beslissen om het Hoofdweggebied flink op te knappen. Over enkele maanden willen we hier graag mee starten. Dit is gelijk een mooi moment om als verenigde ondernemers door middel van de Vereniging BI-zone Hoofdweg CapelleXL mee te denken, praten en beslissen over de revitalisering.

BIZ maakt meer mogelijk
Naast deze inbreng zijn er legio mogelijkheden om samen met de ondernemers uit uw gebied op te trekken. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging, groenonderhoud, uitstraling en B2B. Want weet u precies welke bedrijven er gevestigd zijn op het Hoofdweggebied? Wellicht kan uw achterbuur u met zijn product tot dienst zijn. Doordat de BIZ meer mogelijk maakt wordt het gebied als geheel ook een stuk aantrekkelijker voor potentiële huurders/kopers als vestigingsplek. Daarom is het ook voor de eigenaren van leegstaande panden bijzonder aantrekkelijk om positief te stemmen voor de BIZ. Want een aantrekkelijk, veilig bedrijfsterrein daar kun je mee aankomen. U leest het een BIZ maakt meer mogelijk! De bal ligt bij u… scoort u of niet?

Eric Faassen, wethouder Economische Zaken

terug