Promotie CapelleXL

Branding CapelleXL
Inmiddels weten veel bezoekers CapelleXL te vinden, maar het kan nog beter. Via interne en externe PR wordt CapelleXL voortdurend in beeld en onder de aandacht gebracht. Op bizcapellexl.nl is alle informatie over het reilen en zeilen op het bedrijventerrein met de grootste BIZ-organisatie in de regio te vinden. Regelmatig worden ontvangsten georganiseerd voor vertegenwoordigers van instanties, zoals gemeente en Provincie. Mede door de toepassing van het Vijfjarenplan Groen op CapelleXL kreeg de gemeente Capelle aan den IJssel in 2015 de titel “Groenste gemeente van Nederland”. CapelleXL is een gezamenlijk project van de gemeente en de ondernemers. Speciale projecten worden gezamenlijk opgepakt, zoals toepassing van zonnepanelen met de mogelijkheid van een niet geringe subsidie.

Gebiedsinrichting
Om CapelleXL goed in de markt te kunnen zetten is een goede en frisse uitstraling nodig. De in 2006 ontworpen gebiedsinrichting is inmiddels wat gedateerd. Nieuwe plannen zijn in de maak om een meer eigentijds beeld te creëren. In overleg met de gemeente zal dit plan stapsgewijs worden gerealiseerd. Daarnaast heeft de gemeente plannen de entrees naar het gebied aan te passen. Schoon heel en veilig is ook voor inrichting het devies. Beschadigingen aan entreeborden, zuilen, cameramasten, graffiti op gebouwen, scheefstaande OV-masten, kapotte afvalbakken en kapot straatmeubilair ..… Alles wordt in de gaten gehouden en ASAP weer in orde gemaakt.

Netwerkbijeenkomsten/Nieuwsbrieven
Regelmatig worden netwerkbijeenkomsten georganiseerd voor de ondernemers op CapelleXL. Dit kunnen borrels, voorlichtingsbijeenkomsten en ontbijten zijn. Deze bijeenkomsten worden goed bezocht en hebben vaak ‘Zaken doen met de buren’ tot gevolg. Via digitale nieuwsbrieven wordt u hierover geïnformeerd. Belangrijk is daarvoor het doorgeven van up-to-date e-mailadressen aan secretariaat@bizcapellexl.nl. CapelleXL ondersteunt daarnaast evenementen van ondernemers door mededelingen hierover in de CapelleXL digitale Nieuwsbrief.

Adverteren op schermen
Tegenover McDonald’s staat op de middenberm van de Hoofdweg een tweezijdige scroller waarop reclame gemaakt kan worden voor en door ondernemers van CapelleXL. De bedoeling is de scroller op korte termijn te vervangen door een led scherm. Ook elders in het gebied zullen ledschermen worden neergezet. Een aantrekkelijk aanbod voor adverteren hierop en in de regio is in de maak. Via secretariaat@bizcapellexl.nl kunt u informatie hierover inwinnen.